Lakipalvelut

Tarjoamme jäsenillemme lakiasiainneuvontaa.
Kaupallisiin sopimuksiin, työsuhteisiin ja muihin yritysten päivittäisiin lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä jäsenemme voivat hyödyntää maksutonta lakiasiainneuvontaa.

Sopimuksiin liittyvä neuvonta kattaa koko jakeluketjun jälleenmyynti- ja edustussopimuksista selektiivisten jakelujärjestelmien kilpailujuridiikkaan. Tyypillisesti ongelmat koskevat takuuta, reklamaatioita, viivästystä, virheitä, tuotevastuuta ja tuoteoikeuksia.

Työsuhteita koskeva neuvonta kattaa niin työsopimusasiat kuin työsuhteiden päättämisen ja muut ongelmatilanteet. Ottamalla yhteyttä liiton lakimieheen, yritys saa nopeasti tulkinnan työsopimuslaista, mahdollisista työehtosopimuksiin liittyvistä määräyksistä sekä työnantajan harkinta- ja päätösvaltaa rajoittavista asioista. Esimerkiksi raskaana ja perhevapaalla olevien erityisestä työsuhdeturvasta.

”Olemme useasti hyödyntäneet Edun lakiasioiden neuvontaa kaupallisten sopimusten loppuun viemisessä ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Palvelu on vastannut odotuksiamme, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lakiasioiden neuvontapalveluihin kokonaisuutena.” Daniela Yrjö-Koskinen, toimitusjohtaja, Novita Oy

Lakiasioissa ota yhteyttä alan asiantuntijaan.

Lakimies Jukka Ropponen
Mob. +358 400 161 400
Sähköposti; jukka.ropponen@etu.fi

Osoitetiedot

 • Käyntiosoite:
  Eteläranta 10
  00130 HELSINKI
 • Laskutusosoite:
  OVT 003722230018
  Verkkolaskun välittäjä: 003708599126 Open text

Osoitetiedot

 • Käyntiosoite:
  Eteläranta 10,
  00130 HELSINKI
 • Postiosoite:
  Muoti- ja urheilukauppa ry
  Eteläranta 10
  00130 Helsinki

Yhteystiedot

 • Puhelin: 050 591 8317

Seuraa Twitterissä